Menu
Your Cart

Genti dama

Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta Agra este confectionata din piele naturala 100% , cu bareta ajustabila.Este perfecta pentru tinutele casual.Caracteristici:Sistem de inchidere: Sistem inchidere metalicCompartimente/buzunare: Un compartiment principal , un buzunar interi..
150 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta movGeanta Dana este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un co..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta negruGeanta Dana este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un compa..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta verdeGeanta Dana este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un ..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta bejGeanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un com..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta bleumarin.Geanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare:..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta kaki.Geanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un c..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta maro.Geanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un c..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta multicolor.Geanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta neagra.Geanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta portocaliu.Geanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta mov.Geanta Victoria este confectionata din piele naturala 100% , cu bareta ajustabila si detasabila.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buzunare: Un compartiment pr..
220 RON
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.