Menu
Your Cart

Rucsacuri Dama

Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac corai.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/bu..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac maro.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buz..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac mustar.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/b..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/bu..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac verde.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/bu..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac albastru.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartim..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac bej cu maro Rucsacul Alia este confectionat din piele intoarsa naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere:..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac kaki.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompart..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartiment..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac maro roscat.Rucsacul Alia este confectionat din piele intoarsa naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: Ferm..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac portocaliu.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompart..
220 RON
Afişare 1 - 12 din 195 (17 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.