Menu
Your Cart

Rucsacuri Dama

Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac galben.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/b..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/bu..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac rosu.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buz..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompart..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartiment..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac portocaliu.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompart..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac rosu.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac galben.Rucsacul Amelia confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Amelia este confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarComp..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Amelia este confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic. Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buzu..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac Nude.Rucsacul Amelia este confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchider..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac turcoaz.Rucsacul Amelia confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartiment..
240 RON
Afişare 1 - 12 din 106 (9 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.