Menu
Your Cart

BESTSELLER

Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta kaki.Geanta Florence este confectionata din piele naturala 100%  , cu bareta ajustabila material  piele.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: Magnet Compartimente/buzunare: Un c..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta verde.Geanta Victoria este confectionata din piele naturala 100% , cu bareta ajustabila si detasabila.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buzunare: Un compartiment ..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/bu..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompart..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Alia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartiment..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Amelia este confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarComp..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac bej.Rucsacul Anabell este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimen..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Anabell este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarComp..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac kaki.Rucsacul Anne este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Anne este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompart..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac bleumarin .Rucsacul Antonia este de dama,casual. Este confectionat din piele naturala.Are un model simplu, practic si usor de asortat, care iti permite sa il porti atat in iesirile in oras, cat si in vacante. Car..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac multicolor.Rucsacul Antonia este de dama,casual. Este confectionat din piele naturala.Are un model simplu, practic si usor de asortat, care iti permite sa il porti atat in iesirile in oras, cat si in vacante. Caracteristici:Sistem d..
240 RON
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.