Menu
Your Cart

BESTSELLER

Fabricat in atelierul nostru din Romania!Geanta verde.Geanta Victoria este confectionata din piele naturala 100% , cu bareta ajustabila si detasabila.Este perfecta pentru tinutele casual si office.Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buzunare: Un compartiment ..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac negru.Rucsacul Alesia este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/bu..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac bej.Rucsacul Anabell este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimen..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac kaki.Rucsacul Anne este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac maro.Rucsacul Chiara confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic. Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buzunare: ..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac Gri.Rucsacul  Cleopatra este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: Fermo..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsacul  este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute. Caracteristici:• Sisteme de inchidere: Fermoar si capse magnetice.• Compa..
290 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania! Rucsac Negru.Rucsacul Georgia este de dama, casual, confectionat din piele naturala.Are un model simplu, incapator, perfect pentru iesirile in oras. Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarCompartimente/buzunare:un compartiment principal; u..
260 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac nude.Rucsacul Jollie este confectionat din piele naturala.Este un rucsac de dama tip casual.Are un model simplu, practic si usor de asortat, care iti permite sa il porti atat in iesirile in oras, cat si in vacante.  Caracteristici:S..
240 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania!Rucsac: MulticolorRucsacul Miriam este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic.Are un design simplu, ceea ce il face usor de purtat la diverse tipuri de tinute.  Caracteristici:Sistem de inchidere: Fermoar..
220 RON
Fabricat in atelierul nostru din Romania.Rucsacul este confectionat din piele naturala.Este un accesoriu fashion si practic. Dispune de un maner fix si bretele regrabile.Designul simplu al rucsacului il face potrivit pentru diverse tipuri de tinute.Caracteristici:Sistem de inchidere: FermoarComparti..
220 RON
Produsul este fabricat in atelierul nostru din Romania.Rucsac dama Olive.Rucsacul Ofelia este confectionat din piele naturala, este un accesoriu fashion si practic. Are un design simplu si usor asortabil pentru orice tinuta. Confectionat intr-o gama de nuante pe care le pute..
260 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.